null
nullnull

Kontakt

024 670 785

065 9094 220

065 9094 220

065 9094 220

inter.travel@eunet.rs

Branislava Nušića 7, Subotica

Barselona

Španija - Barselona

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Španija
Barselona

Ukupno nocenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
BARSELONA 
Izleti i posete: - ĐIRONA I FIGERAS - IZLET “TRI PARKA”  
4 dana (3 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*) – avionom 
Polazak: 02. maj (povratak 05.maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI
POLAZAKHOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU
02.majViladomat 3*749 EUR199 EUR

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (57 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se  plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), prevoz avionom na relaciji Beograd–Barselona– Beograd (prevoznik Air Serbia), smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, transferi na  relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom u Barseloni prema programu; poludnevno panoramsko razgledanje grada, troškovi vodiča i  organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti i ulaznice, turistička taksa u iznosu od 3,1 evra po noći po osobi za boravak u hotelu  kategorije tri zvezdice (plaća se isključivo na recepciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni izlet “Đirona i Figeras”. Cena: 85 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom, uz slobodno vreme u Đironi nakon obilaska  gradskog jezgra. Ulaznica za muzej u Figerasu je uključena u cenu.  
- Poludnevna poseta parkovima Sjutadela, Tibidabo i etno selu “Pueblo Espanjol”. Cena: 70 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom.  Cene ulaznica su uključene u cenu.  

 Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih  učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz  dogovor sa putnicima.