Hotel Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Crystal Sunset Luxury Resort & Spa se nalazi 250 m od privatne peščane plaže i 3 km od starog grada Side do koje se stiže šetalištem pored plaže, 65 km od aerodroma Antalija. Hotel je otvoren 2013. godine i nalazi se pored već poznatog Crystal Sunrise hotela. Hotel čini jedna glavna zgrada sa ukupno 584 sobe.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, sedam a la carte restorana (turski, riblji, italijanski i grill od kojih svaki može da se koristi jednom u toku boravka i sa predrezervacijom), devet barova, akva park sa 11 tobogana, devet otvorenih bazena, jedan sa dva tobogana za decu, bioskop, tursko kupatilo, sauna, dva teniska terena, kuglana, fitnes centar, spa centar, frizer, internet cafe, servis za pranje rublja.

Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu 4-12 godina i teenage klub za decu 13-16 godina, dečiji bazen sa akvaparkom, projekcije dečijih filmova, igralište, dečiji bife.

Sportske aktivnosti:
aerobik, odbojka i fudbal na plaži, akvabik, tenis i stoni tenis, bilijar, mini fudbal, boćanje, pikado, streljaštvo, pilates i joga.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
luksuzna uvozna vina, luksuzni uvozni šampanjac, konjak, viski i neka druga uvozna luksuzna pića, uvozna alkoholna pića koja se poslužuju u terminu 01:00-10:00 h, flaširana alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi osim uz doručak, internet café uz rezervaciju, masaže, spa centar, frizer, svi sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, oprema i časovi, kuglanje, igrice, bilijar, room service, hemijsko čišćenje, telefon.

Plaža:
udaljena je oko 250 m od hotela. Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
veličine cca 32 m2 imaju klima uređaj, laminatni pod, plazma TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Sobe sa pogledom na kopno su nešto manje kvadrature sa istom opremom.

Ishrana:
ultimate all inclusive - doručak, kasni doručak (kontinentalni), ručak, večera, kasna večera po principu samoposluživanja 22:30-07:00 h, užine tokom dana, bezalkoholna domaća pića kao i neka strana pića, gozleme 11:00-17:00 h, snekovi 12:30-16:00 h, sladoled 11:00-17:30 h, poslastičarnica u lobi baru 11:00-24:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). A la carte restorani su besplatni uz obaveznu rezervaciju.

http://www.crystalhotels.com.tr 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turistička agencija Inter Travel nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.