Hotel Raymar Resort & Aqua

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Raymar smešten je u oblasti Side, na obali u mestu Kizilot – Manvagat. Od aerodorma u Antaliji je udaljen 90 km, od centra grada Antalija 99 km, a od centra Sidea 36 km.
 
Hotelska ponuda:
restoran, a la carte restoran (jednom u toku boravka besplatno), 4 bara, bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri za plažu,mini klub i bazen (za decu 4-12 godina) tursko kupatio, sauna, unutrašnji bazen, parking, Wi-Fi internet konekcija, tenis, fitnes centar, pikado, aerobik, odbojka na plaži, košarka, mini fudbal, stoni tenis, mini golf.
 
Plaža:
na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.
 
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
frizerski salon, šoping zona, spa centar, masaža, hemijsko čišćenje, đakuzi, bilijar,stoni fudbal, osvetljenje za teniski teren, sportovi na vodi.
 
Sobe:
ima 266 soba na 6 spratova. Sve sobe imaju: klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, mini bar (voda i sokovi-besplatno), sef, Wi-Fi internet konekciju, kupatilo, fen za kosu, balkon.
 
Ishrana: 
ultra all inclusive – “sve uključeno” -na bazi samoposluživanja, izbor više jela; doručak, ručak i večera, kasni doručak, sneckovi u toku dana i na više mesta po objektu, snek restoran, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10-24 h.
 
http://www.raymarhotels.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turistička agencija Inter Travel nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.