Red Tower Hotel

, Lefkda

Opis destinacije

Lefkada je četvrto grčko ostrvo po veličini u vodama Jonskog mora. Leži severozapadno od poluostrva Peloponez i severno od ostrva Kefalonije, dok je od kontinentalnog dela Grčke odvojeno uskim kanalom. S obzirom na to da je preko kanala napravljen most, ovo je jedino jonsko ostrvo do kog se može stići kopnenim putem. Administrativni centar ostrva i najveće mesto je istoimeni grad Lefkada. Pretpostavlja se da je ostrvo dobilo ime po visokim i strmim planinama belih litica na zapadu ostrva (grč. lefko – belo). Jedna od legendi kaže da je sa ovih belih stena skočila čuvena antička pesnikinja Sapfo zbog nesrećne ljubavi prema ribaru Faonu. Na lepote istočne obale Lefkade ukazivao je i Homer u svojoj „Odiseji”. Osim istoimenog glavnog grada, veoma posećena turistička mesta sa izuzetno lepim plažama su i naselje Nidri, gradić Vasiliki i ostrvce Maganisi, koje adminstrativno pripada Lefkadi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Odlično pozicioniran hotel, na blagom uzvišenju, odakle se pruža prelep panoramski pogled na Jonsko more. Udaljen je oko 3 km od Nidrija i oko 14 km od grada Lefkas.
 
Plaža:
Najbliža plaža je udaljena oko 200 m, a od plaže Perigiali je udaljen oko 800 m, do koje goste prevozi besplatan shuttle autobus, u skladu sa hotelskim rasporedom.
 
Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, a la carte restoran, dečije igralište, bar,  bazen, dečiji bazen, parking, sef (uz doplatu), Wi-Fi.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa ukupno 50 soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, TV, klima uređaj, Wi-Fi, mini firžider, sef (uz doplatu), balkon ili terasu. Standardne sobe sa pogledom na baštu ili more, površine oko 21 m2, namenjene su za smeštaj dve do tri osobe. Sadrže francuski ili dva osnovna ležaja. Pomoćni ležaj je žičani krevet na rasklapanje, predviđen za smeštaj jedne odrasle osobe ili jednog deteta uzrasta do 11.99 godina. Porodične sobe sa pogledom na baštu ili more, površine oko 35m2. Poseduju spavaću sobu sa francuskim ili dva osnovna ležaja  i dnevni boravak sa sofom ili žičanim krevetom na rasklapanje.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe se po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.redtowerhotel.com

Napomena: Po našem mišljenu hotel zaslužuje 3*
Prvi dan - individualni dolazak u hotel, smeštaj posle 15:00h sati (može biti i ranije u zavisnosti od slobodnih kapaciteta hotela). Putnik se na recepciji identifikuje sa pasošem i vaučerom agencije.

Drugi do poslednji dan – slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan - napuštanje hotela do 10:00h (hotelskom politikom može biti propisano i drugačije).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turistička agencija Inter Travel nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.