Swandor Kemer Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Kiriš, oko 65km udaljen od aerodroma u Antaliji i oko 6km od centra Kemera.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1994. godine, a renoviran 2013. godine. Zauzima površinu od 70.000m² i ima ukupno 800 smeštajnih jedinica.
Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati i u à la carte restoranima (italijanski, dalekoistočni, turski i meksički), barovima, kao i brojnim dnevnim i večernjim animacijama.
Za decu su tu mini klub (4-14 godina), dečiji bazen, animacija.
Plaća se: čuvanje dece.
Plaža
Hotel se nalazi na svojoj 215m dugoj peščano-šljunkovitoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki, dušeka i peškira se ne naplaćuje dodatno.
Plaća se: paviljoni na plaži.
Smeštaj
Hotel raspolaže sa 800 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju klimu, SAT TV, mini bar, telefon, sef, fen.
Comfort sobe  su površine od 33-38m² sa balkonom. Mogu imati pogled na kopno, delimičan ili direktan pogled na more.
Comfort Family sobe su površine oko 63m², sastoje se od 2 sobe odvojene vratima. Mogu imati pogled na baštu ili planinu.
Plaća se: sef, room service.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak, večera), razne užine, poslastičarnica, sladoledi u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju à la carte restorani (italijanski, Dragon – dalekoistočni, Yakamoz – turski i meksički riblji specijaliteti), barovi (Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Rock House, Disco Bar, Muco Cafe, Vitamin Bar).
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).
Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, lekar, fax, šoping centar, fotograf, prodavnica kože, nakita, butici.
Wi-Fi internet je besplatan u lobiju sa ograničenom brzinom i brojem korisnika (u sobama se plaća).
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji (otvoreni i zatvoreni) bazen, tenis, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, aerobik, stoni tenis, vaterpolo, boćanje, pikado, animacije, bioskop, disko.
Plaća se: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, bilijar i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam), zatvoreni bazen, fitnes.
Plaća se: masaže (Sultan, Thai, kineska, Bali, indijska, Shiatsu, anti-celulit…), tretmani, salon lepote i ostalo van koncepta.
Spa & Wellness Centar je otvoren od 08:00h – 20:00h.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turistička agencija Inter Travel nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem