Vasia Ormos Hotel

Agios Nikolaos, Krit

Opis destinacije

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji ga jednom posete. Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas. Ukras Krita jesu njegove atraktivne peščane plaže tirkiznog mora, kao naprimer Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, Vulisma i mnoge druge…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel samo za odrasle se nalazi na 1,5km od centra Agios Nikolaosa, na samo 20 metara od plaže. Ovaj hotel je idealan izbor za one koji žele da uživaju u svom odmoru. Agios Nikolas je poznat po svojoj jedinstvenoj klimi, slikovitim mestima i čistim peščanim plažama. Aerodrom Heraklion je udaljen na oko 50 minuta.

Plaža:
Čista peščana plaža, koja se nalazi na 20 metara od hotela.

Sadržaj hotela: 
Gostima su na raspolaganju recepcija, dva restorana (od kojih je jedan glavni) sa širokim izborom internacionalnih i lokalnih jela, kao i opcije zdrave hrane i primamljivim dezertima, tri bara koji nude raznovrsna pića, uključujući osvežavajuća pića, razne vrste koktela i vina, a postoji i mogućnost korišćenja menija za ručavanje u sobi. Takođe, na raspolaganju su dva otvorena bazena sa ležaljkama i suncobranima, peškiri za bazen (uz depozit), fitness centar, besplatan Wi Fi internet. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju. Hotel može da pruži i usluge u smislu rezervisanja privatne limuzine ili planiranja večere iznenađenja za poseban događaj.

Sobe:
Hotel raspolaže sa superior sobama (20m2), koje mogu biti sa pogledom na bazen ili baštu, maksimalnog kapaciteta do tri osobe. Sve sobe u svom sastavu imaju kupatilo, klima uređaj, LCD TV, mini bar uz doplatu, aparat za kafu/čaj, espreso aparat uz doplatu, fen, besplatan Wi Fi internet, sef (uz doplatu), balkon ili terasu.

Usluga:
Polupansion (doručak i večera), obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.vasiahotels.gr/vasia-ormos-hotel/

Napomena:
Adults only hotel za starije od 14 godina. 
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turistička agencija Inter Travel nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.