Woxxie Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Turgutreis (oko 5km), udaljen je oko 50km od aerodroma i oko 20km od centra Bodruma.

Opšti podaci
Hotel je renoviran 2014. godine. Prostire se na površini od 25.000m² i raspolaže sa 158 soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran,  tri bara, bazeni, fitness i Spa centar.

Wi-fi internet u lobiju hotela.

Za decu je tu mini club, igralište, bazen sa toboganima.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel je udaljen oko 300m od sopstvene peščano-šljunkovite plaže. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna, a peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.
Gostima je do plaže na raspolaganju i shuttle bus u periodu 10:00-18:00 na svakih pola sata.

Smeštaj
Sve  sobe poseduju klima uređaj, satelitsku televiziju,  kupatilo sa tuš kabinom, sef, mini bar (dve flaše vode na dolasku), fen, telefon, laminat na podu, balkon ili terasu.


Club sobe su veličine oko 27m² i nalaze se u anex zgradi,  dok su superior sobe veličine od oko 31m² i one su u glavnoj zgradi.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa u Lobby baru u periodu 23:00-00:00, užina, sladoled i kolači u određeno doba dana na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (između 10:00-23:00). Hotel ima i tri bara (Lobby bar, Pool bar i Beach bar).

Plaća se: sva pića između 23:00-10:00, sokovi od sveže ceđenog voća, uvozna alkoholna pića, kokteli, energetska pića, sva flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, mini market, frizer, servis za pranje veša, butik, fotograf.

Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i decu, 2 tobogana, fitness centar, dnevne i večernje animacije, animacije za decu, stoni tenis, teniski teren i košarkaški teren tokom dana.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena i ostalo prema hotelskom konceptu.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Turistička agencija Inter Travel nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)